این بخش از معرفی ابزارهای سئو سایت را به معرفی Woorank اختصاص داده ایم که یکی از بهترین ابزارها بوده و شاید کمتر شناخته شده باشد. این ابزار کاربردهایی بیش از یک ابزرا سئو دارد، وورنک علاوه بر ارزیابی وبسایتها دارای بخش معرفی متخصصین تایید شده سئو میباشد. در این بخش اسامی افرادی که از Woorank مدرک معتبر دریافت کرده و توانسته اند آزمون آن را با موفقیت به پایان برسانند،نام برده شده است. شاید تعجب کنید اما این وبسایت یک آزمون اختصاصی دارد و در صورتی که فردی بتواند امتیاز بالا ۸۰ درصد از این آزمون بگیرد، مدرک معتبر وورنک را دریافت خواهد کرد.
کاربرد مدرک Woorank
حال این مدرک چه سودی برایمان دارد؟ شما میتوانید در هر کجای دنیا که باشید با معرفی مدرک Woorank تان تخصص خود را در زمینه سئو به صورت رسمی بیان کنید، که میتواند به عنوان یک امتیاز مثبت برای افرادی که علاقه دارند در این زمینه فعالیت داشته باشند بحساب بیاید. در صورتی که در آزمون امتیاز لازم را کسب کنید، اسم شما در پروفایل مخصوص به خودتان در این سایت قرار خواهد گرفت.
آموزش سئو با سایت Woorank
وبسایت Woorank.com ابزارهای مختلفی دارد که همگی رایگان نیستند. هنگامی که ادرس سایتتان را در کادر مخصوص آن وارد میکنید، به صورت اتوماتیک از ابزار Site Overview برایتان به نمایش گذاشته میشود. از طریق منوهای سمت چپ، میتوانید Keyword Tool یا Site Crawl را انتخاب کنید که رایگان نبوده و باید اکانت مخصوص آن را خریداری کنید. ابزار Keyword Tool در Woorank روند تغییرات رتبه شما را در هر کلمه کلیدی برایتان به نمایش گذاشته و همچنین فعالیت سایتهای رقیبتان، در همان کلمه کلیدی را به شما نشان خواهد داد.
Site Crawl نیز همانند خزنده های گوگل به بررسی ایرادات فنی و مشکلات سایتتان میپردازد. در ادامه با معرفی Woorank همراه ما باشید.
معرفی سربرگهای وورنک
پس از وارد کردن URL، صفحه زیر برایتان به نمایش گذاشته میشود. اولین تصویری که مشاهده میکنید، خلاصه ای از نتایج آنالیز میباشد و تعداد فاکتورهایی که در وبسایتتان رعایت شده، نیاز به بهبود داشته و یا اصلا رعایت نشده است را برایتان مشخص کرده است.
معرفی Woorank بخش Optimize
این سربرگ از بخش های زیر تشکیل شده است :
SEO : به بررسی تگ متا، تایتل و Review سایت شما در صفحه نتایج میپردازد. از مهمترین کاربردهای آن، میتوان به نمایش پرتکرارترین کلمات کلیدی، بررسی تگ ALT، تصاویر و تعداد لینکها به همراه انکرتکستشان اشاره کرد. شما به کمک آن میتوانید Broken Link های URL تان را چک کنید و ریدایرکتهای دامنه سایتتان را مشاهده کنید. وورنک حتی زمان انقضای دامنه تان را مشخص میکند! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دامین در سئو میتوانید به این صفحه مراجعه کنید.
Schema : حالت نمایش وبسایت شما در شبکه های مجازی را بررسی میکند و در صورت وجود اشکال به شما اعلام میکند که سایتتان در کدام قسمت دچار مشکل میباشد.
Mobile : رسپانسیو و شکل پذیری قالب شما را آنالیز میکند. به عنوان مثال اگر فونت شما بیش از اندازه بزرگ باشد یا از تکست ها و چارت ها از قالب خود بیرون زده باشند و به درستی نمایش داده نشوند، برایتان آنها را مشخص میکند.
Usability : همانند بخش قبلی، فاکتورهای آن سهولت استفاده از وبسایت را چک میکنند. کاربردهای دیگری نیز برای آن وجود دارد، از جمله اینکه وضعیت در دسترس بودن دامنه های مشابه با دامنه اصلیتان را مشخص میکند. یکی دیگر از قسمتهای جالب آن، بررسی وضعیت صفحه 404 وبسایتتان میباشد، بعضی از وبمستران محتوای صفحات 404 خود را مرتب و بهینه سازی نمیکنند و این موضوع به سئو سایت صدمه وارد میکند.
Technology :همانطور که از نام آن پیداست، امکانات و تکنولوژی هایی که در سایتتان از آن استفاده کرده اید را بیان میکند. این اطلاعات میتوانند استفاده از وردپرس به عنوان CMS، سرویس CloudFlare و CDN باشند.
کاربرد سربرگ Promote در وورنک
Backlinks : امتیاز فرایند لینک بیلدینگ URL را به شما نمایش میدهد. هرچه دامین هایی که از آنها لینک گرفته اید با ارزش تر باشند امتیاز بهتری دریافت خواهید کرد. همچنین تعدا بک لینکهای منتهی به ان صفحه و تعداد دامنه ها را نمایش میدهد.
Social : به بررسی فعالیت در شبکه های اجتماعی میپردازد. از جمله تعداد دفعاتی که مطالبتان در فیسبوک به اشتراک گذاشته شده و یا کامنتی دریافت کرده است. همچنین اگر لینک اتصال به صفحه Twitter, Facebook و Instagram در صفحه اصلی سایت قرارنگرفته باشد، با نمایش Twitter Page Not Found آنرا اعلام میکند. همچنین مشخصات مربوط به پیج را نمایش میدهد.